Η Maisie Williams υπόσχεται περισσότερη εκδίκηση για την Arya στην 5η σεζόν!

Η 4η σεζόν του Game of Thrones επέφερε μια σειρά από εκπλήξεις όχι μόνο για τους φανς της τηλεοπτικής σειράς, αλλά και για τους αναγνώστες των βιβλίων. Πρόσθετες σκηνές και εκτροπές από την ιστορία είχαμε πολλές, μερικές φορές με μεγάλη χαρά και μερικές φορές με απογοήτευση.

Σε μια νέα συνέντευξη στο TV Line, η Maisie Williams λέει ότι ακόμη και οι ηθοποιοί είχαν μείνει στο σκοτάδι σχετικά με κάποιες λεπτότερες λεπτομέρειες της ιστορίας τους μέχρι την τελευταία στιγμή, και ελπίζει η σειρά να συνεχίζει να σοκάρει όλους τους θεατές του.

Η Μέισι αποκαλύπτει ότι θα υπάρξει μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη για την Αρια, δεν ξέρει όμως πότε και πως θα συμβεί.


Maisie Williams: Ξέρω κάποια πράγματα που συμβαίνουν στα βιβλία με την Arya και θα κάνω ορισμένα πράγματα χωρίς να ξέρω ακόμη που θα ωφελήσουν. Το ίδιο έγινε και πέρυσι. Μάθαινα κάποιες σκηνές μάχης χωρίς να γνωρίζω με ποιον θα αγωνιστώ αλλά και για πιο σκοπό. Οι τηλεθεατές και οι αναγώστες πιστεύουν ότι τα μέλη του cast γνωρίζουν τα πάντα γύρω από τον ρόλο τους , αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι. "

Η Μέισι παραδέχεται ότι της αρέσει πολύ όταν το κοινό παθαίνει σοκ και λέει: "Θα ήθελα πολύ να κάνω κάτι εντελώς νέο. Θα ήθελα πολύ να συνεχίσω να κάνω τους αναγνώστες των βιβλίων να τρελαίνονται με τις αλλαγές. Το λατρεύω όταν κάνουμε κάτι πραγματικά δραματικό και είναι σοκ για όλους. Θα πρέπει να κάνουμε και ορισμένα πράγματα που κανείς δεν γνωρίζει."

Για την Arya h Μέισι πιστεύει ότι πρόκειται να είναι μια χαρά. «Νομίζω ότι, για πρώτη φορά, πιστεύω πραγματικά ότι πρόκειται να είναι μια χαρά. Είναι αναζωογονητικό για μένα. Αυτό το κορίτσι ήδη τράβηξε πολλά από ανθρώπους που της λέγανε τι πρέπει να κάνει με τη ζωή της και δεν της άρεσε καθόλου αυτό. Γνωρίζει πλέον αυτό τον κόσμο, ξέρει ποιον να εμπιστευτεί και να είναι έτοιμη να πάει μακριά από μόνη της.

Αν και έχει την ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα, η Arya δεν ξεχνάει την λίστα με τα ονόματα και την ερχόμενη περίοδο θα δούμε πολλά περισσότερα από την εκδίκηση που θέλει να πάρει για τους ανθρώπους που την έχουν βλάψει. 


Η Μέισι παίρνει το μέρος των φαν της σειράς λόγω ότι οι αναγνώστες των βιβλίων τους αρέσει να πετάνε spoilers και να τη χαλάνε στους οπαδούς του τηλεοπτικού θεάματος. Η Μέισι λέει ότι της άρεσε ιδιαίτερα η μαζική αντίδραση πάνω σε μία σκηνή που έλειπε από το φινάλε της 4ης σεζόν, γιατί άλλα περίμεναν και άλλα έγιναν.

Maisie Williams: "Αυτή ήταν μια τεράστια αλλαγή, αλλά ειλικρινά, μου αρέσε πραγματικά. Δεν είναι σωστό οι αναγνώστες των βιβλίων να λένε τι θα γίνει παρακάτω χωρίς οι περισσότεροι να ξέρουν. Τα βιβλία είναι για χρόνια. Αλλά πρέπει να αφήσουν τους άλλους ανθρώπους να απολαύσουν την παράσταση. Αισθάνονται ότι έχουν αξίωση για τη σειρά επειδή διάβασαν τα βιβλία πρώτα, και το καταλαβαίνω αυτό, αλλά δεν χρειάζεται να τα λένε όλα. Γι 'αυτό μου άρεσε στιγμές σαν αυτή, επειδή οι αναγνώστες του βιβλίου νόμιζαν ότι ξέρουν τι έρχεται, κάτι που στο τέλος δεν έγινε και είναι πραγματικά αστείο να παρακολουθήσουν τις αντιδράσεις τους. "

[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.