Οι ελπίδες της Maisie Williams για την 5η σεζόν

Σε συνέντευξή της στο We Go This Covered η Maisie μιλάει για το θετικό αποτέλεσμα που είχε το Κυνηγόσκυλο στην Arya και αντίστροφα και τι ελπίζει να δει στην 5η σεζόν.


Όλοι απόλαυσαν το παράξενο «ζευγάρωμα» της Arya και του Κυνηγόσκυλου στην τέταρτη σεζόν αλλά το ιδιαιτέρα ενδιαφέρον ήταν η επιρροή που είχε ο ένας στον άλλο. Η Arya άλλαζε όσο περνούσαν τα επεισόδια, γίνεται πολύ πιο εκδικητική σκοτώνοντας ανθρώπους χωρίς δεύτερη σκέψη, ενώ το Κυνηγόσκυλο χαλάρωσε λίγο, μέχρι εκείνο το σημείο όπου "υπερασπίζεται" την Arya στην Brienne. Η Maisie πιστεύει ότι οι δύο χαρακτήρες δεν άλλαξαν και εξακολουθούσαν να κουβαλούν μέσα τους ένα πνεύμα αγάπης και συμπόνιας αλλά είναι βαθιά θαμμένο και δεν το δείχνουν. 



Στην ερώτηση για το πώς βλέπει τη συνέχεια της Arya στο Braavos στην επόμενη (5η) σεζόν, η Maisie θέλει να πιστεύει ότι θα συνεχίσει να επηρεάζεται από τους ανθρώπους αλλά όχι αυτούς που αγωνίζονται για τον θρόνο, κάτι που θα είναι πολύ πιο χρήσιμο. Νομίζει ότι η Arya προσπαθεί να ξεφύγει από τον κόσμο που έχει ζήσει τόσο πολύ καιρό και πάει μακριά σε κάτι νέο. «Πρόκειται να συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή».
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.