Νέος σκηνοθέτης για την 5η σεζόν του Game of Thrones!

Με τον Alex Graves, να μην συμμετέχει στο επόμενο έτος, έπρεπε να βρεθεί ένας ακόμη σκηνοθέτης που θα συμπλήρωνε την ομάδα των σκηνοθετών για την πέμπτη σεζόν του Game of Thrones.  






Σε μια εκδήλωση στο Rochester Institute of Technology, ο Michael Slovis αποκάλυψε ότι θα διευθύνει δύο επεισόδια της σεζόν 5 - την πρεμιέρα της σεζόν, και το δεύτερο επεισόδιο.

Ο Slovis έχει συνεργαστεί εκτενώς ως διευθυντής φωτογραφίας και σκηνοθεσίας τα τελευταία χρόνια, στο Breaking Bad, Law and Order: SVU, Elementary, Chicago Fire, και CSI.

Ενώ συζητάμε για το έργο του στο Breaking Bad, ο σκηνοθέτης απάντησε σε μια ερώτηση από ένα άτομο που ρωτούσε τι τεχνικές που θα φέρει στο Game of Thrones, μια σειρά σε ένα διαφορετικό κόσμο από ό, τι οι προηγούμενες προσπάθειές του.

Ο Slovis απάντησε, «Η μεθοδολογία, η μέθοδος είναι πραγματικά η ίδια. Όταν υπάρχει εξαιρετικό υλικό θα πρέπει ο σκηνοθέτης να βρει τον τρόπο να το αξιοποιήσει όσο το δυνατόν καλύτερα. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να εμπιστευτεί τους ηθοποιούς που θα συνεργαστεί και να προσπαθήσει να πάρει το καλύτερο από αυτούς. Έτσι αν μπορέσουν να έχουν μεταξύ τους την κατάλληλη χημεία τότε και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό.


Ας ελπίσουμε ότι ο νέος σκηνοθέτης θα μας δώσει και καλά επεισόδια!
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.