Ο Rory McCann μιλάει για την μάχη του με την Brienne και για την Arya!

Ήταν μια μακρά περίοδο του ταξιδιού της Arya και του κυνηγόσκυλου και στο φινάλε της σεζόν χώρισαν οι δρόμοι τους στο κάτω μέρος του λόφου. Το κυνηγόσκυλο πάλεψε με την Brienne και αφού έχασε η Arya του πρόσφερε ένα σιωπηλό αντίο.


 

 Σε μια νέα συνέντευξη ο Rory McCann δίνει μερικές λεπτομέρειες από τις πιο αξιομνημόνευτες πτυχές του αγώνα και πώς η σχέση μεταξύ της Arya και του κυνηγόσκυλου εξελίχθηκε στην 4η σεζόν.

Καθώς η μάχη μεταξύ The Hound και Brienne προχώραγε, οι δύο πλευρές άρχισαν να παίζουν βρώμικα. Ο Rory λέει ότι με το να του δαγκώσει το αυτί η Brienne ήταν απλώς η ανταπόδοση για τις κλωτσιές που τις έδωσε ανάμεσα στα πόδια της.

Την ημέρα των γυρισμάτων, έβαλαν μια μεγάλη ζώνη ανάμεσα στα γόνατα της έτσι ενώ σερνόταν, μπόρεσα να πάρω μια σωστή ωραία κίνηση για να την κλωτσήσω ανάμεσα στα πόδια της.

Ολόκληρη η συνάντηση θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί διαφορετικά αν είχε συμβεί νωρίτερα στη σεζόν, όταν το κυνηγόσκυλο ήταν πρόθυμο να δώσει την Arya για μια καλή ανταμοιβή. Αλλά ο Rory λέει ότι ήταν ένας δεσμός πατέρας-κόρης που ήδη είχε αρχίσει να σχηματίζεται.

Αναφέρει τα εξής: Νομίζω ότι υπήρξε μια μετάβαση. Πριν, το κυνηγόσκυλο είδε την Arya ως ένα είδος εισιτηρίου , μια ευκαιρία για την επιβίωση και για να αποκτήσει χρήμα. Αλλά μέχρι το τέλος του, ένιωθε ότι την κρατάει ασφαλή. Υπήρχε ένα είδος εκκίνησης πατέρας και κόρης. Φυσικά, στο τέλος, ίσως το κυνηγόσκυλο της δίδαξε πάρα πολύ καλά κάποια πράγματα , του πήρε τα χρήματα και δεν τον έβγαλε από τη δυστυχία του.

Όσο για το πώς αισθάνθηκε Το κυνηγόσκυλο όταν η Arya έφυγε, δεν μπορούσε να το πιστέψει. Δεν έκανε αυτό που της είπε. Ήταν πολύ απογοητευτικό. 




Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.