O Kit Harington μιλά για τις εντυπώσεις του Jon με τον Stannis και τις προθέσεις του με την Melisandre!


Ο Kit Harington μίλησε στο Access Hollywood για την εμπειρία του να συνεργαστεί με μέλη του cast από ένα άλλο μέρος των Επτά Βασιλείων.







Έχοντας συνεργαστεί με πολλά πρόσωπα από τις αρχές της σειράς , ήρθε η ώρα να γνωρίσει μερικούς ακόμη σημαντικούς χαρακτήρες , αυτή τη φορά στο τείχος.

Ο Kit αναφέρει ότι ήταν πραγματικά περίεργο, στην πραγματικότητα ο Stephen η Carice και ο Liam εμφανίστηκαν στο 10ο επεισόδιο και εισέβαλαν στο μέρος μας.

Ο Jon ήταν ο πρώτος που συναντήθηκε μαζί τους και απέκτησε γρήγορα την εμπιστοσύνη του Stannis αποκαλύπτοντας ποιος ήταν ο πατέρας του. Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος αντιμετωπίζει τον Stannis ως Βασιλιά ο Kit λέει ότι ο Jon δεν τον βλέπει ως ηγέτη του.


Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα στιγμή , ένα παιχνίδι εξουσίας. Δεν έχετε δει τον Jon να συναντάει ένα βασιλιά πριν και είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα το αντιμετωπίσει αυτό. Είναι φύλακας της νυχτερινής φρουράς και νιώθει ότι δεν καθοδηγείται από κανέναν.

Επίσης ο Kit αναφέρει ότι υπάρχει μια μεγάλη στιγμή, όπου ο Jon και η Melisandre κοιτάζονται έντονα πάνω από μια φωτιά και να ξέρετε ότι αυτό θα είναι ένα μεγάλο γεγονός της 5ης Season , όπως το πώς θα αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους και ποια θα είναι η ιστορία τους. 
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.