Η Maisie Williams μιλάει για την αλλαγή της Arya και για την 5η Season!

Η Maisie Williams μίλησε με το The Daily Beast και με το Access Hollywood αυτή την εβδομάδα σχετικά με την εξέλιξη της Arya σε όλη την διάρκεια της 4ης Season , και για τις ελπίδες της για την 5η σεζόν!


 

 Η Μέισι λέει ότι όταν η Arya άφησε το κυνηγόσκυλο για να πεθάνει, ήταν το αποκορύφωμα της και ότι δεν είναι πια η ίδια Arya που οι φίλοι της και η οικογένειά της θυμούνται.

Η Arya άρχισε να εφαρμόζει όλα όσα έχει μάθει στην πράξη μέχρι τώρα. Όταν παίρνει το ασήμι, κάνει αυτό ακριβώς που το κυνηγόσκυλο της δίδαξε, αφού ήταν αυτός που της είπε, "Οι νεκροί άνδρες δεν χρειάζονται ασήμι." και στα μάτια της, νομίζει ότι είναι νεκρός.

Αλλά η μεγάλη αλλαγή για την Arya συνέβη στο 1ο επεισόδιο όταν σκοτώνει τον Polliver. 

Μοιάζουν με αστείες σκηνές, όταν κλείνουμε τα μάτια μπροστά στο γεγονός ότι πρόκειται για ένα μικρό κορίτσι που προσπαθεί να μείνει ζωντανό. Δεν είναι πια η Arya το μικρό κορίτσι που ο καθένας νομίζει ότι είναι και θέλουν να το πιστέψουν.

Η Μέισι πιστεύει ότι θα έχει την ευκαιρία η Arya να αφήσει πίσω της κάποιες άσχημες καταστάσεις που έζησε , ξεκινώντας σε ένα νέο περιβάλλον στην 5η σεζόν.


"Η Arya , θα ξεκινήσει γυρίσματα τον Ιούλιο και ξέρει τι θα συμβεί στα βιβλία. Μπορεί να πάει σε ένα μέρος όπου κανείς δεν ξέρει ποια είναι; Μπορεί να ξεκινήσει εκ νέου και όλα τα πράγματα που έχουν συμβεί σε αυτήν να τα ξεχάσει; Είναι αδύνατον γιατί ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσει τον πόνο, την στενοχώρια, και την εκδίκηση που θέλει να πάρει για τα αγαπημένα της πρόσωπα. Φυσικά έχει πλέον τη δυνατότητα να μην είναι τόσο θυμωμένη γιατί κοιτάει μπροστά. "


Η Μέισι μίλησε επίσης στο Access Hollywood για κάποια γνωστά πρόσωπα από το παρελθόν της, που προέρχονται από την ελεύθερη πόλη και το ενδεχόμενο να επιστρέψουν.


"Αναφέρει τα εξής: ξέρει ότι υπάρχει η πιθανότητα να επιστρέψει ο Jaqen H'ghar , ένας απρόσωπος άνθρωπος, που όμως θα μπορούσε να τον έχει γνωρίσει ένα εκατομμύριο φορές όπως και θα μπορούσε να τον συναντήσει ένα εκατομμύριο φορές ξανά χωρίς να το γνωρίζει. Ξέρει ότι ο David Benioff και ο Dan Weiss έχουν υπαινιχθεί λίγα πράγματα με το τι θα συμβεί στην ιστορία της. Αυτό είναι ένα νέο ξεκίνημα για την Αρια και θα μπορούσαν να επιλέξουν να πάνε με τα βιβλία ή θα μπορούσαν να γράψουν κάτι εντελώς νέο και πιστεύει ότι θα αξίζει να το δούμε."

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.