Τα νούμερα για το φινάλε της 4ης season και η σύγκριση με την τηλεθέαση της 3ης !!!

Και η 4η season έφτασε δυστυχώς στο τέλος της....!!!



Η τηλεθέαση του τελευταίου επεισοδίου της 4ης season του Game Of Thrones παρά τον ισχυρό τηλεοπτικό ανταγωνισμό λόγω του τελικού των Playoffs του NBA κυμάνθηκε σε πάρα πολύ καλό επίπεδο.


Πιο αναλυτικά το επεισόδιο με τίτλο The Children παρακολούθησαν με την πρώτη προβολή του 7,1 εκατομμύρια τηλεθεατές, αριθμός που μπορεί να μην περνάει το ρεκόρ των 7,3 αλλά είναι πολύ ικανοποιητικός!!! Με την ολοκλήρωση και των υπολοίπων προβολών ο αριθμός ''έκλεισε'' στους 9,3 εκατομμύρια τηλεθεατές. Με τον αριθμό των 7,1 εκατομμυρίων το Game Of Thrones και συγκεκριμένα η 4η season, κατάφερε να έχει έναν μέσο όρο τηλεθέασης τους 6,8 εκατομμύρια τηλεθεατές, ξεπερνώντας έτσι κατά 37% περισσότερο την 3η season.

Το ΗΒΟ βέβαια μόνο να ''τρίβει τα χέρια του'' μπορεί καθώς η 4η season του Game Of Thrones κατάφερε να σπάσει ρεκόρ τηλεθέασης σε σειρά για το συνδρομητικό κανάλι.

Τελειώνοντας αξίζει να σημειωθεί πως το ποσοστό τηλεθέασης  της 4ης season σε σύγκριση με την προηγούμενη αυξήθηκε κατά 32%...!!!


Άλλη μια season της αγαπημένης μας σειράς έφτασε στο τέλος της... Θα συμφωνήσω σχεδόν με όλους με την φράση ''Ποιος περιμένει ένα χρόνο τώρα;'' , αλλά θυμάμαι πως και πέρυσι αλλά και σε κάθε season αυτό αναρωτιόμουν μέχρι που ερχόταν ο καιρός, χωρίς να το καταλάβω βλέποντας το 1ο επεισόδιο.... Έτσι και φέτος λοιπόν μπορεί να το πω αλλά η 5η season δεν είναι πολύ μακρυά....!!!!
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.