Game Of Thrones: Οι 5 χαρακτήρες - ευχάριστες εκπλήξεις της τρίτης χρονιάς

Πάμε να δούμε ποιοί είναι αυτοί οι 5 χαρακτήρες!









1)Η Λαίδη Ολεάνα του οίκου Ταϊρέλ: Η αποκάλυψη της τρίτης χρονιάς… Ηλικιωμένη με οξυδέρκεια και «κακία» που σπάει κόκκαλα! Ξέρει τα πάντα για τους πάντες και… παίζει κομπολόι τους Λάνιστερ!

Η λογομαχία της με τον Τάιγουϊν, όπου αν και ποτέ δε σχηματίζεται από έναν εκ των δύο τους μια ολοκληρωμένη, σαφής απειλή, η κόντρα είναι σε κάθε περίπτωση καταφανέστατη και δείχνει ότι δεν χαμπαριάζει από εκφοβισμούς και πορτοφόλια. Αυτό που την καταξίωσε στα μάτια των φανατικών τηλεθεατών ήταν όταν έδεσε κόμπο τον μέγιστο Τύριον, δείχνοντας ότι είναι… μετρ στις μηχανορραφίες και στις διαπραγματεύσεις.

2) Νταινέρυς Ταργκάρυεν: Η αθώα ξανθομαλλούσα – παιχνίδι του Ντρόγκο, της πρώτης χρονιάς μεγάλωσε! Πήρε τους «Άσπιλους» με το μέρος της, καίγοντας τον αρχηγό της πόλης που την προσέβαλλε και συνέχισε την προέλαση της... Το "Ντρακάρις" έγινε εν μια νυκτί το απόλυτο σύνθημα επίθεσης και ο ηγέτης των μισθοφώρων «Second Sons» της πόλης Γιουνκάι κατάλαβε γιατί δεν πρέπει να τα βάζεις με τη «Μητέρα των δράκων», που πλέον δείχνει να ωριμάζει και να αποκτά «μέταλλο» ηγετικής φυσιογνωμίας . Στα plus ο μοντέλος Αρχι-Μισθοφόρος που πρόδωσε τους δικούς του για χάρη της και ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τον στρατό της.

3) Ο Σάμγουελ της Νυχτερινής Φρουράς: Αυτός και αν αποτέλεσε έκπληξη… Στις πρώτες δύο χρονιές χλευάστηκε ανηλεώς… Γατί, φλούφλης, κουραμπιές κι άλλοι υποτιμητικοί χαρακτηρισμοί τον συνόδευαν, χωρίς να μπορούν να χαρακτηριστούν λανθασμένοι είναι η αλήθεια… Στην τρίτη χρονιά όμως επιδιώκει ρεβάνς! Παίρνει τη γυναίκα (οι παλιοί και οι νέοι θεοί να την κάνουν) που αγαπάει, μαζί με το μωρό της και προσπαθεί να τους φυγαδεύσει στο Τείχος, σκοτώνοντας στην πορεία έναν από τους nightwalkers με τη λεπίδα από Δρακόγυαλο. Οι πιθανότητες πάντως δεν είναι με το μέρος του την τέταρτη χρονιά…

4)Τζον Σνόου: Ο (τέρμα κομπλεξικός) νόθος γιος του Νέντ Στάρκ γίνεται μέλος των Wildlings… Αφού δάμασε (και) μεταφορικά την τσαούσα Ύγκριτ, αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να προδώσει τους Wildlings και να την κάνει για το Τείχος, σκοτώνοντας όσους αφελώς τον θεώρησαν δικό τους άνθρωπο. Σε σχέση με την «άχρωμη, άοσμη και άγευστη» παρουσία του στους πρώτους δύο κύκλους, δίνει επιτέλους την εικόνα του ανθρώπου που μπορεί να κάνει το απρόβλεπτο και να «πουλήσει» τους άλλους για πράγματα που θεωρεί σημαντικά αγνοώντας τους «στρατιωτικούς κανόνες». Για πρώτη φορά εδώ και τρία χρόνια δείχνει ότι αρχίζει και παίρνει σημαντικές αποφάσεις…

5) Τύριον Λάνιστερ: Σύμφωνοι, δεν είχε καταλυτική παρουσία όπως τη δεύτερη χρονιά. Δεν μπόρεσε να δέσει τους πάντες κόμπο, ούτε και να σώσει το βασίλειο. Δεν κατάφερε να εκπλήξει το κοινό και να κάνει το «μεγάλο κόλπο». Αλλά… Ο ΜΕΓΑΛΟΣ Τύριον ήταν πάντα εκεί… Ανέλαβε τα οικονομικά του βασιλείου και κατάφερε να βγει «αλώβητος» παρά τα κενά που είχε αφήσει ο Μπέϊλις, κατάφερε να βγει «ατσαλάκωτος» από τις διενέξεις με τον πανίσχυρο πατέρα και να κρατήσει το κεφάλι του στους ώμους του, αν και πολλοί το ορεγόντουσαν (βλέπε ξανθιά με αδυναμία στην αιμομιξία και παιδί που είναι λιγότερο δημοφιλές και από τον Κριστιάνο Ρονάλντο). «Κερασάκι» στην τούρτα αποτέλεσε το σκηνικό με τον βασιλιά Τζόφρι (που φήμες λένε ότι έχει ρίζες από την Πορτογαλία), ο οποίος προσπάθησε να τον κάνει ρόμπα τη νύχτα του «λευκού» γάμου του με τη Σάνσα Στάρκ. Το αποτέλεσμα; Τύριον – Τζόφρι = 3 – 0! Να δούμε πως θα τον στριμώξει την τέταρτη χρονιά…


ΠΗΓΗ: insidesports.gr
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.