Φήμες και αναφορές από τα γυρίσματα : ο Taylor θα συμμετέχει!

Η παραγωγή της 3ης σεζόν συνεχίζεται αυτό τον μήνα, με γυρίσματα στην Κροατία και τη Βόρεια Ιρλανδία να γίνονται ταυτόχρονα την τελευταία εβδομάδα. Το πρόγραμμα θα γίνει πιο έντονο, όταν το Game of Thrones φτάσει στο Μαρόκο για να αρχίσει τα γυρίσματα στις 13 Οκτωβρίου. Με όλη αυτή τη δραστηριότητα, μερικές ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις και φήμες έχουν έρθει στην επιφάνεια..


    

  • Η πιο ενδιαφέρουσα αναφορά προέρχεται από δύο πηγές του WiC, που επιβεβαιώνουν ότι ο Noah Taylor έχει επιλεγεί ως Locke. Ο χαρακτήρας του θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ιστορία των Jaime και Brienne την επόμενη σεζόν.

  • Ακούσαμε ότι θα δούμε τον χαρακτήρα του Steelshanks, έστω σε ένα μικρό ρόλο. Ο Steelshanks παίζει επίσης ρόλο στο ταξίδι του Jaime Lanniste.

  • Ο Aidan Gillen έχει γυρίσει τουλάχιστον μια σκηνή στον οίκο ανοχής του Littlefinger.

  • Η Dame Diana Rigg είναι στο Ντουμπρόβνικ, σύμφωνα με το tweet του ηθοποιού Will Rastall. Ο Rastall υποδύεται έναν υπηρέτη. Βάση του χρονοδιαγράμματος μοιάζει πως η Βασίλισσα των Αγκαθιών γυρίστικε στους κήπους του Trsteno Arboretum.

  • Δύο φωτογραφίες, από διαφορετικές οπτικές γωνίες, τραβήχτηκαν στο ίδιο πλατό της Βόρειας Ιρλανδίας, στην κομητεία Ντάουν. Μερικοί σκέφτονται πως ο σπασμένος ανεμόμυλος μπορεί να είναι μέρος του σκηνικού που χρησιμοποιούν για την ερειπωμένη πόλη του Maidenpool.




By Dimi
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.