Κακουχίες στα γυρίσματα!

Είναι Παρασκευή πρωί και είμαστε στην παραλία κάτω από Λιμάνι Ballintoy. Στο διάστημα που έχει περάσει από τότε που έγιναν τα γυρίσματα εδώ πέρυσι, αρκετά μέτρα άμμου έχουν «χαθεί» και ο όρμος φαίνεται πιο οικείος, ίσως για να ταιριάζει με τη σκηνή μεταξύ των Stannis και Melisandre.


Είναι μια τρελή μέρα, με δύο σκηνοθέτες να γυρίζουν σκηνές για τρία ξεχωριστά επεισόδια, με τρεις διαφορετικούς συνδυασμούς ηθοποιών. Σε μια προσπάθεια να κάνει μια στροφή, ένα τεράστιο τρακτέρ τραβάει ένα ρυμουλκούμενο που έχει κολλήσει στην άμμο. Οι τροχοί σπινάρουν αλλά δεν πάει πουθενά παρά μόνο πιο κάτω. Μετά από μερικές προσπάθειες ελιγμών, γίνεται φανερό ότι έχουμε δύο επιλογές. 1) Να βάλουμε τα VFX να βγάλουν το γιγαντιαίο μπλε τρακτέρ από κάθε πλαίσιο ή 2) Ξεκινήσει η μεταφορά εργαλείων.

Άτομα από το κάστ αρχίζουν να πηδάνε στο ρυμουλκό προς την πλευρά της παραλίας, ενώ είναι ήδη ντυμένοι με τα κουστούμια, τις στολές και βαμμένοι από το μακιγιάζ. Σηκώνουν βάρη, φώτα, σκοινιά και σακιά (!) από την παραλία και μακριά από τον χώρο των γυρισμάτων.

Πάνω μας, η Β κάμερα δημιουργεί την πρώτη λήψη, ένα μεγάλο πάνελ σηκώνεται ψηλά πάνω από την παραλία και τη θάλασσα. Παρακάτω, οι κομπάρσοι είναι σε θέση για πρόβα, έτοιμοι για κακουχίες καθώς στέκονται μέσα στα κύματα όλη μέρα, μέσα στο νερό μέχρι το γόνατο και κρατώντας μια βάρκα. Μπορείτε να δείτε το νερό να διαρρέει τις σκούρες στολές τους καθώς περιμένουν υπομονετικά. Τέλος μια ομάδα με τσουγκράνες αναλαμβάνει τον καθαρισμό από χόρτα, άμμο και φύκια και είμαστε πλέον έτοιμοι να ξεκινήσουμε.


By Dimi
 
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.