Νέα προϊόντα και άλλα που θα θέλαμε να δούμε!

Τα εμπορεύματα του GOT συνεχίζουν να αυξάνονται, τόσο στο Dark Horse, όσο και στην επίσημη ιστοσελίδα του HBO. Οι κούπες και τα μπαλώματα είναι ωραία αξεσουάρ.





Υπάρχουν πολλά αντικείμενα για να ξοδέψετε τα σκληρά κερδισμένα λεφτά σας αλλά εμείς οι φανατικοί, θέλουμε να δούμε ακόμη μερικά πραγματάκια για να ικανοποιηθούμε, όσο αυτό είναι εφικτό! Έχουμε μερικές  ιδέες και θα θέλαμε να ακούσουμε κι άλλες από εσάς. Ρεαλιστικές ή όχι.


1. Φαγητό και ποτό


Ενώ το υπέροχο «Inn at the Crossroads» έδωσε συνταγές για τα πάντα, από ένα πρωινό στο Γουίντερφελ έως ζεστό κρασί με μυρωδικά (το οποίο θα αναρτήσω σύντομα γιατί είναι απλά υπέροχο), τι γίνεται με κάτι τεμπέληδες όπως εμείς; Θα θέλαμε να δοκιμάσουμε ένα γεύμα του Robert Baratheon, το οποίο σημαίνει να μας το έχουν έτοιμο και καθόλου μαγείρεμα. Εάν ένα εστιατόριο, όπως το Medieval Times φτιάξει μια GOT βραδιά, με κατάλληλο φαγητό και ενδυμασία,, θα είμαι εκεί!  Ένας αμπελώνας θα μπορούσε να χορηγήσει άδεια για ένα μπουκάλι κόκκινο ξηρό από το Arbor (ελπίζω χωρίς δηλητήριο).

2. Εκδρομές και ψυχαγωγία

Ταινίες όπως το Lord of the Rings, έχουν ενισχύσει πολύ τον τουρισμό σε περιοχές όπως η Νέα Ζηλανδία. Τώρα φανταστείτε πόσο πιο διασκεδαστικό θα ήταν να επισκεφθείτε τις τοποθεσίες μιας πραγματικά καλής σειράς φαντασίας! Μερικά μέρη που εμπλέκονται στα γυρίσματα του Game of Thrones είναι ήδη τουριστικοί προορισμοί, αλλά μια ξενάγηση με πληροφορίες σχετικά όλα όσα διαδραματίζοντε πίσω από τις κάμερες θα ήταν αρκετά ελκυστική. Και αν μπορώ να ονειρεύονται, ένα θεματικό πάρκο θα ήταν ίσως μια φοβερή εμπειρία. Και στο τέλος μια φωτογραφία σουβενίρ που σου κόβουν το κεφάλι!!!!

3. Ένα υπέροχο video game

Η Cyanide έχει ήδη ένα παιχνίδι στρατηγικής και ένα RPG. Η CollegeHumor μας έχει δείξει πως θα έμοιαζε ένα παλιό παιχνίδι και το Crusader Kings 2 έχει μια τροποποίηση με πολύ καλές προοπτικές. Αλλά ακόμα δεν υπάρχει ένα παιχνίδι που να μας επιτρέψει πραγματικά να χαθούμε στον κόσμο του Westeros. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Οι περισσότερες προσαρμογές παιχνιδιών είναι αδύναμες, δεδομένου ότι είναι απλά ένα διαφορετικό μέσο από το μυθιστόρημα ή την τηλεόραση. Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι σχεδιαστές του GOT παιχνιδιού είναι ότι ο κόσμος του είναι απίστευτα μεγάλος και πολύπλοκος. Ίσως, ένα παιχνίδι που επικεντρώνεται σε μια μικρότερη κλίμακα, θα είναι πιο εφικτό.

4. 6ο Βιβλίο και 3η σεζόν!

Έλα επιτέλουουουουουους!


By Dimi
 
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.