Λεπτομέρειες VFX δεύτερης σεζόν από το Dragon Days πάνελ!

Το Dragon Days Fantastikfestival πραγματοποιήθηκε στη Στουτγάρδη νωρίτερα αυτό το μήνα και ένα από τα κορυφαία πάνελ ήταν αυτό του GOT
Το πάνελ είχε τον ηθοποιό Tom Wlaschiha (παραπάνω) αλλά και τον υπεύθυνος οπτικών εφέ Juri Stanossek της Pixomondo. 



Χρόνος παραγωγής: 22 εβδομάδες (δύο εβδομάδες ανά επεισόδιο!) CGI γυρίσματα: περίπου 300 (δεύτερα πιο πολύ-γυρισμένα (80): δράκοι)

Επεισόδιο 1: 16
Επεισόδιο 2: 8
Επεισόδιο 3: 14
Επεισόδιο 4: 9
Επεισόδιο 5: 22
Επεισόδιο 6: 12
Επεισόδιο 7: 2
Επεισόδιο 8: 34
Επεισόδιο 9: 110
Επεισόδιο 10: 78


Η Pixomondo είπε ότι ήταν πολύ δύσκολο να καταλήξουν στο σχεδιασμό του πλάσματος σκιά, δεδομένου ότι δεν είχαν απολύτως καμία ιδέα με τι θα έπρεπε να μοιάζει. Το HBO πρότεινε να είναι κάπως "καπνώδες" και σαν σταγονίδια μελανιού. Η Pixomondo ξεκίνησε την έρευνα και βρήκε κάποια έμπνευση στους Παράφρονες, από τις ταινίες του Χάρι Πότερ και σε μια μούμια από κάποια ταινία Μούμια.

Ωστόσο, το πρώτο σχέδιο που έστειλαν στο HBO με το μωρό - σκιά εξακολουθούσε να μοιάζει κατά κάποιο τρόπο ρομποτικό / μεταλλικό και η μόνη απάντηση που πήρα ήταν "όχι, δεν θέλουμε να μοιάζει με ένα αρπακτικό!" Το HBO επέμεινε επίσης ότι το πλάσμα στη σκηνή με την σκιά και τον θάνατο του Renly θα έπρεπε να έχει ανθρώπινη μορφή.

Προφανώς, χρησιμοποιήθηκαν κροκόδειλοι ως μοντέλα για την εμφάνιση του δέρματος των δράκων. Επισκέφθηκαν επίσης τα μουσεία για να μελετήσουν την ανατομία των πουλιών (και έκαναν κάποια έρευνα με ένα νεκρό κοτόπουλο).


Η Pixomondo πρόσθεσε ότι οι σκηνές των δράκων ήταν μάλλον ασυνήθιστες, δεδομένου ότι στο Χόλιγουντ, στις παραγωγές αυτού του είδους, οι σκηνές CGI είναι συνήθως πολύ μικρότερες (η πρώτη σκηνή με δράκο σε ένα επεισόδιο είχε 800 καρέ).

Το HBO επίσης πρότεινε για τον Οίκο των Αθανάτων, στην σκηνή που οι τρεις δράκοι πρέπει να βγάζουν φωτιά, να γινόταν σε τρία διαφορετικά χρώματα, αλλά στην Pixomondo φοβόντουσαν ότι θα φαινόταν κιτς και θα έμοιαζαν με ουράνιο τόξο.

Τέλος ο Werner Fuchs (γερμανός αντιπρόσωπος και φίλος του GRRM) επιβεβαίωσε ότι ο GRRM είπε στους David και Νταν τι επρόκειτο να συμβεί μέσα στα επόμενα δύο βιβλία σε περίπτωση που δεν θα είναι σε θέση να ολοκληρώσει τα βιβλία.


By Dimi



Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.