Φήμες: Ο Noah Taylor and Ο Burn Gorman εντάσσονται στο κάστ του GOT


Φήμες αναφέρουν πως δύο ακόμη ηθοποιοί εντάχθηκαν στο κάστ της σειράς. Τόσο ο Noah Taylor όσο και ο Burn Gorman, φημολογείται ότι είναι στο Μπέλφαστ, σε γυρίσματα, μαζί με άλλα μέλη του κάστ της Νυχτερινής Περίπολο, όπως ο James Cosmo (Jeor Mormont), Mark Stanley (Grenn), John Bradley (Samwell Tarly) και Ben Crompton (Dolorous Edd).

Ο Noah Taylor είναι Αυστραλός ηθοποιός, γεννημένος στην Βρετανία, που έχει παίξει σε πολλές ταινίες, όπως Charlie and the Chocolate Factory, Life Aquatic with Steve Zissou και Lara Croft Tomb Raider. Πιο πρόσφατα, εμφανίστηκε στην μίνι-σειρά Hatfields & McCoys. Ο Burn Gorman γεννήθηκε στην Αμερική, αλλά μετακόμισε στην Αγγλία σε νεαρή ηλικία. Έχει εμφανιστεί στη βρετανική τηλεοπτική σειρά The Hour και πιο πρόσφατα στο The Dark Knight Rises.

Δεν ξέρουμε ακόμα για ποιους ρόλους έχουν επιλεγεί, αλλά με δεδομένο με ποιους συμμετέχουν στα γυρίσματα, φαίνεται σίγουρο ότι έχει να κάνει με την Νυχτερινή Περίπολο. Ως συνήθως περιμένουμε από το HBO για επιβεβαίωση των φημών και για πληροφορίες για τους ρόλους.


By Dimi

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.