Game of Thrones – Τρίτη Σεζόν

Νέα για την σειρά!












Ο Dominic West Απέρριψε τον ρόλο του Mance Rayder


Σύμφωνα με τον Maureen Ryan από το Huffington Post, Ο Ντόμινικ Γουέστ, ο πρώην αστέρας του Τhe Wire (HBO), πράγματι απέρριψε το ρόλο του Mance Rayder. Φαίνεται ότι ο Άγγλος ηθοποιός ήταν λίγο προβληματισμένος από το γεγονός ότι η σειρά θα απαιτούσε γυρίσματα στην Ισλανδία για παρατεταμένη χρονική περίοδο. 

Παραδόξως, ο Γουέστ δεν μπορούσε να θυμηθεί ποιος ρόλος του προσφέρθηκε, αφού ποτέ δεν έχει δει τη σειρά ή διαβάσει τα μυθιστορήματα. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη τα διαπιστευτήρια του και τις εντυπωσιακές επιδόσεις, είναι σχεδόν βέβαιο ότι του προσφέρθηκε ο ρόλος του Mance Rayder. Είναι πολύ κρίμα επειδή ο ίδιος θα ήταν εκπληκτικός ως βασιλιάς Πέρα ​​από το Τείχος. Εδώ είναι μερικά αποσπάσματα σχετικά με την άρνησή του:

"Μου προσφέρθηκε κάτι στο Game Of Thrones και δυστυχώς, δεν το έχω δει, αλλά ο ανιψιός μου και ο πατέρας του μου είπαν «Θεέ μου, το GOT είναι η μόνη μεγάλη σειρά τώρα στον αέρα" Ένιωσα άσχημα, επειδή αναγκάστηκα να αρνηθώ…. Ήταν ένα υπέροχο μέρος, ένα καλό μέρος. Θα το μετανιώσω… Το πρόβλημά μου είναι ότι έχω τέσσερα παιδιά  και αυτή τη στιγμή, είμαι απρόθυμος να βρίσκομαι μακριά από το σπίτι για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Νέες οντισιόν

Το fan-site WinterIsComing.net έχει βρει ένα ακόμη κάστ της τρίτης σεζόν. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, το πρακτορείο του Άγγλου ηθοποιού Τομ Μπρουκ, τον κατέταξε σαν νέο μέλος του κάστ. Κανένα νεότερο ακόμη για τον ποιο ρόλο θα παίξει στην σειρά Θα σας κρατάμε ενήμερους μόλις ακουστεί κάτι επίσημο για τον ρόλο.

Γυρίσματα: Το κάστρο Gosford είναι το Riverrun


Η 3η σεζόν έχει σχεδόν έναν ολόκληρο μήνα που μαγνητοσκοπήται και τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει κάποια γυρίσματα των σκηνών για το Riverrun. Έχουν δημοσιευτεί και κάποιες εικόνες από την περιοχή των γυρισμάτων και των σκηνικών. Επίσης, φανς της σειράς εντόπισαν το κάστ στο Κάστρο Gosford, που βρίσκεται λίγο έξω από το Markethill και υπηρετεί ως τοποθεσία για το Riverrun.

Το βίντεο του UTV από τα γυρίσματα

Ο τοπικός τύπος είχε την ευκαιρία μιας αποκλειστικής ματιάς στα γυρίσματα της 3ης σεζόν στο κάστρο Shane και το UTV κυκλοφόρησε ένα βίντεο, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων ωραίων πλάνων του Jaime και της Brienne. Το βίντεο περιλαμβάνει επίσης συνεντεύξεις από τους παραγωγούς και άλλα μέλη του κάστ, σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στα γυρίσματα. Δείτε το βίντεο ΕΔΩ


Το Game of Thrones συνεχίζει να βοηθά τις τοπικές κοινωνίες

Είναι άγνωστο για το μεγαλύτερο μέρος του κοινού αλλά το GOT έχει μεγάλο αντίκτυπο στην οικονομία της Βόρειας Ιρλανδίας. Η σειρά φέρνει πολλά χρήματα στην περιοχή και συνεχίζει να βελτιώνεται.

Σε ταμπλόιντ της Βόρειας Ιρλανδίας, το Down Recorder, ανέφερε ότι ένας τοπικός πολιτικός θέλει μια προβλήτα κοντά στην πόλη του Downpatrick, να παραμείνει μετά το πέρας των γυρισμάτων, προκειμένου να διευκολυνθούν άτομα με ειδικές ανάγκες για να ψαρεύουν. Η ξύλινη προβλήτα, που βρίσκεται στον ποταμό Quoile, χτίστηκε ως μέρος του GOT και τα σχέδια ήταν να απομακρυνθεί μετά τα γυρίσματα. Εδώ είναι ένα απόσπασμα από το άρθρο:

"Η πλατφόρμα αυτή θα παρέχει μια πολύ αναγκαία υπηρεσία, ειδικά για τους ψαράδες με αναπηρία που το βρίσκουν σχεδόν αδύνατον να αλιεύουν με ασφάλεια μέσα και γύρω από τον ποταμό Quoile… Τους τελευταίους μήνες οι εργασίες συνεχίστηκαν κατά μήκος του Quoile για τη μείωση της ρύπανσης των υδάτων και να βελτιώσει το φυσικό βιότοπο των εκβολών του… Σύμφωνα με αυτό το τόσο αναγκαίο πρόγραμμα, η ιδανική σε τοποθεσία πλατφόρμα ψάρεμα, με την ικανότητα να διευκολύνει τα άτομα με ειδικές ανάγκες, θα είναι μια φανταστική μονάδα για την περιοχή."

Ο εξαιρετικά μεγάλος προϋπολογισμός για τη σειρά φαντασίας βοηθά επίσης τα τοπικά κινηματογραφικά στούντιο να επεκταθούν, Με το GOT ανοίγονται δρόμοι. Το Liner Mills Studios θα ανακαινίσει ένα από τα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο του. Βρίσκεται στο Μπέλφαστ. Το Liner Mills χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά ως τόπος γυρισμάτων της περασμένης σεζόν και προφανώς και τα δύο μέρη σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, επειδή το HBO έχει επιστρέψει για την Τρίτη σεζόν. Ως αποτέλεσμα το στούντιο επεκτείνονται για να φιλοξενήσουν τις βραχυπρόθεσμες απαιτήσεις. 


By Dimi






 


[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.