Χειροποίητο επιτραπέζιο Game of Thrones παιχνίδι!




Το GOT ως franchise έχει γίνει αρκετά δημοφιλή τον τελευταίο καιρό. Έχει ακόμη και το δικό του επιτραπέζιο παιχνίδι, από την Fantasy Flight Games, που είναι ταυτόχρονα τόσο περίπλοκα γελοίο, όσο και απόλυτα συναρπαστικό.


Ένας ατρόμητος παίχτης, γνωστός μόνο ως ο Matt Β., προχώρησε τόσο πολύ ώστε να κατασκευάσει σε ειδική χειροποίητη ξύλινη έκδοση, τον χάρτη του Westeros.






Με εξαίρεση κάποιες μικρές διαφορές, φαίνεται αρκετά παρόμοιο με το επιτραπέζιο παιχνίδι, αλλά πάλι και οι δύο είναι ερμηνείες του ίδιου πράγματος.





Ανεξάρτητα από το ποιο παιχνίδι είναι το καλύτερο, στο συγκεκριμένο, η δουλειά και η γλυπτική που έχει γίνει είναι εξαιρετική. Από τη λεπτομερή ακτογραμμή ως τις γραμματοσειρές, τα πάντα σε αυτό το παιχνίδι έγιναν με φροντίδα. Περιλαμβάνει ακόμη μικρά σακουλάκια, προφανώς για τις μάρκες, τα οποία μάλλον έχουν γίνει χρωματικά από τους μεγάλους οίκους.





Η μαζική παραγωγή αυτής της δημιουργίας θα προκαλούσε μια πιθανή αλλαγή στην γοητεία της, αλλά θα θέλαμε πολύ να το έχουμε στα χέρια μας!




By Dimi


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.