Day 52: Τα γυρίσματα συνεχίζονται!

Οι φήμες για τα γυρίσματα είχαν ελαχιστοποιηθεί τις τελευταίες μέρες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να μαγνητοσκοπούν στην Paint Hall τις τελευταίες εβδομάδες.  Υπήρξαν μερικές πληροφορίες όμως, τις οποίες θα δούμε παρακάτω.




Πρώτα, αυτό το μυστηριώδες σκηνικό, ανεβασμένο από το Reddit. Τα λευκά κομμάτια στην γη αναφέρουν ότι θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για μια χιονισμένη σκηνή. Η Redditor, που τράβηξε την φωτογραφία, επισημαίνει ότι το κόκκινο δέντρο στο παρασκήνιο έχει ψεύτικα κόκκινα φύλλα, τα οποία τονίζουν το αποτέλεσμα ενός Weirwood και ότι η σκηνή είναι Πέρα από το Τείχος.



Μιλώντας για φωρογραφίες, οι παρακάτω πρόσφατες από rev0lv0r δείχνουν κάποια παλιά, αχρησιμοποίητα σετ επί του παρόντος, στο λατομείο Magheramorne. Αφορούν το Μαύρο Κάστρο, τις πύλες του Kings Landing, που χρησιμοποιήθηκαν στο Blackwater. Δεν είναι έκπληξη που στέκονται ακόμη εκεί, καθώς είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χρησιμοποιηθούν ξανά, ενδεχομένως ακόμη και εντός του τρέχοντος έτους.















Τελευταίο κομμάτι των ειδήσεων είναι το tweet του Philio McGinley (Anguy), ο οποίος δηλώνει ότι τα γυρίσματα του τελείωσαν για φέτος, Με σχεδόν τέσσερις μήνες γυρισμάτων να απομένουν για τον χρόνο, είναι πολύ πιο σύντομο από όσο περιμέναμε. Πώς να εξηγηθούν αυτά τα υπερ-γρήγορα γυρίσματα; Η εικασία μας είναι ότι αυτή τη σεζόν γυρίζουν υλικό από τα βιβλία.

Περισσότερα στοιχεία που να υποστηρίζουν αυτή τη νέα προσέγγιση, έχουμε ακούσει ότι βρίσκονται σε εξέλιξη 3 μονάδες γυρίσματα στη Βόρεια Ιρλανδία φέτος. Τα τελευταία χρόνια, είχαν μία μονάδα στη Βόρεια Ιρλανδία και μια στην Κροατία ή τη Μάλτα ή την Ισλανδία. Για να έχουν 3 μονάδες σε λειτουργία αυτή τη στιγμή είναι αρκετά έντονο! 

Οι εικασίες είναι ότι πιέζουν να κινηματογραφήσουν τα πάντα ή σχεδόν όλα τώρα. Στη συνέχεια θα προχωρήσουν στην Κροατία και το Μαρόκο και στη συνέχεια στην Ισλανδία. Αυτό πιθανότατα θα είναι ο πιο αποτελεσματικός και οικονομικός τρόπος για να το κάνουν. Το πρόβλημα είναι η δυσκολία στο χειρισμό τον προγραμματισμό των διευθυντών, οι οποίοι θα πρέπει να βρίσκονται συνεχώς παντού!

By Dimi
 

 
 
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.