Οντισιόν των Daario Naharis και Grey Worm!

Δύο ακόμη ηθοποιοί έχουν επιβεβαιωθεί από το HBO για τη συμμετοχή τους στην 3η σεζόν του GOT. Το WinterIsComing.net είχε την αποκλειστική ανακοίνωση.


 




Ο ρόλος του Daario Naharis πηγαίνει στον Ed Skrein. Ο Daario Naharis είναι ένας  ακαταμάχητος και θανατηφόρος sellsword, που συναντιέται με την Daenerys. O Ed Skrein είναι Βρετανός μουσικός και ηθοποιός. Στην καριέρα του, έχει κυκλοφορήσει τo δικό του άλμπουμ και επίσης έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως Foreign Beggars, Nathan Flutebox Lee, Asian Dub Foundation and και Plan B, ενώ έκανε συναυλίες σε Βρετανία και Ευρώπη. Πρόσφατα στράφηκε στην υποκριτική και έχει εμφανιστεί στις ταινίες στις ταινίες Piggy και Ill Manors.




Ο άλλος ρόλος είναι του Grey Worm, τον οποίο θα υποδηθεί ο Jacob Anderson. Ο Grey Worm είναι ένας καπετάνιος του Unsullied, μια ομάδα ευνούχων στρατιωτών σκλάβων που έχουν εκπαιδευτεί από την παιδική τους ηλικία, για να υπερέχουν στη μάχη. Ο Jacob Anderson είναι ένας νέος ηθοποιός από το Λονδίνο, ο οποίος έχει ήδη εμφανιστεί σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, όπως Adulthood, Chatroom, Episodes και Skins

Ο Skrein δεν ταιριάζει ακριβώς με το Daario που έχουμε στο μυαλό μας, αλλά φαίνεται ότι μπορεί να φέρει εις πέρας το ρόλο. Και ο Anderson είναι νεότεροι από ό,τι είχαμε φανταστεί για τον Grey Worm, αλλά δεν είναι και μεγάλο θέμα. Καλώς ήρθατε στο καστ, Ed και Jacob! 


By Dimi





Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.