Επιστροφές ηθοποιών για την 3η σεζόν!


Τα γυρίσματα είναι σε πλήρη εξέλιξη και νέα μέλη του καστ επιστρέφουν ξανά! Ηθοποιοί που δεν έχουμε δει από την πρώτη σεζόν, αλλά επιβεβαιώθηκε ότι επιστρέφουν για την 3η είναι: 
 



Josef Altin ως Pyp. Ο Pyp έμεινε πίσω, στο Μαύρο Κάστρο, όταν οι υπόλοιποι αδερφοί ταξίδεψαν πέρα από το Τείχος (δεύτερη σεζόν).

 
Luke McEwan ως Rast. Αδερφός στο Τείχος, που ανταγωνίζονταν τους Jon Snow και Samwell στην πρώτη σεζόν.


Ian McElhinney ως Σερ Barristan Selmy. Ο πρώην Άρχοντας Διοικητής της Βασιλικής Φρουράς.


Μια συνέντευξη του Lino  Facioli, ο ηθοποιός που παίζει τον Robin Arryn, οδήγησε ορισμένους στο συμπέρασμα πως επιστρέφει στην 3η σεζόν. Ωστόσο, το άρθρο είναι ασαφές. Αναφέρει ότι ο Robin εμφανίζεται στην ερχόμενη σεζόν, αλλά φαίνεται να βασίζεται στο αντίστοιχο τρίτο βιβλίο του Martin. Δεδομένου ότι το μυθιστόρημα χωρίζεται σε δύο σεζόν, δεν είναι βέβαιο ότι θα τον δούμε στο επόμενο έτος ή στην 4η σεζόν.  

Το SweetSigma μας ενημέρωσε πως ο μάνατζερ της Kate Dickie επιβεβαίωσε ότι η ηθοποιός θα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο για να γυρίσει σκηνές σαν Lysa Arryn.

Δεν είναι ακόμη γνωστό αν ο David Bradley θα επιστρέψει ως Άρχοντας Walder Frey, ή άλλοι χαρακτήρες από την πρώτη σεζόν, όπως ο Maester Aemon και ο Σερ Alliser Thorne.


By Dimi



 

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.