Γιατί το Game of Thrones έχει τα φόντα να μπει στο πάνθεον της τηλεόρασης!!!

Διαβάστε παρακάτω τους λόγους που οι φανς πιστεύουν οτι το Game of Thrones μπορεί να αφήσει εποχή.





Το Game of Thrones είναι ιστορικό γιατί δε βασίζεται ούτε στα ονόματα των ηθοποιών ούτε στην "χρησιμότητα" των χαρακτήρων. Όποιος και αν είσαι, όσα και να πληρώνεσαι, ο βασιλιάς ο ίδιος αν είσαι, διάολε ακόμα και στο Χόλιγουντ να έχεις παίξει, μπορεί να πεθάνεις μέσα σε δευτερόλεπτα. Έτσι, το wow factor εκτινάσσεται στα ύψη.

Είναι επικό επειδή ο καλύτερος της χαρακτήρας είναι νάνος, αν και είχαμε σειρές όπου ο καλύτερος χαρακτήρας είναι gay, παρόλο αυτά γαμάτος νάνος δεν έχει ξαναυπάρξει σε σειρά.

Όταν μια παγκοσμίως best seller σειρά βιβλίων δίνεται σε ένα κανάλι σαν το HBO και όταν αυτό με την σειρά του δίνει $60M μόνο για την πρώτη season τότε πιστεύω ότι έχουμε μπροστά μας ένα φαινόμενο (αλλά Lost) με ποιότητα (αλλά Wire).
Τα καλύτερα είναι σίγουρα μπροστά μας. 

Βασίζεται σε βιβλία του μεγαλου G.R.R.Martin και τα ακολουθεί αρκετά πιστά. Αυτό σημαίνει πως η σειρά δεν στηρίζεται στο τι ιδέες θα κατεβάσουν οι σεναριογράφοι. Η ιστορία είναι έτοιμη και προφανώς για να διάλεξαν αυτή τη σειρά βιβλίων είναι πολύ καλή. 

Έκτος της πολύ καλής παραγωγής, κτλ...ξεπερνά το κουτί της τηλεόρασης και θυμίζει κινηματογράφο.

Είναι επικό γιατί περνάει μια ώρα και νομίζεις οτι το κάθε επεισόδιο δεν είναι πάνω απο τέταρτο.

Γιατί η παραγωγή είναι αρτιότατη.
 
Γιατί ακόμα και οι σκηνές που μπορούν να θεωρηθούν οι πιο βαρετές, είναι κατά πολύ ανώτερες από τις πολύ καλές σκηνές άλλων σειρών.
 
Επίσης θεωρώ ότι είναι σειρά χωρίς την κλασσική έννοια του filler επεισοδίου.
 
Γιατί παρότι σε καθέναν από τους φίλους μου συνήθως προτείνω διαφορετική σειρά ανάλογα με τα γούστα τους, τη συγκεκριμένη την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους, γιατί νομίζω ότι θα αρέσει σε όλους.Άρα πιστεύω ότι έχει θεματολογία που πιάνει όλες τις ορέξεις. 

Είναι σειρά μυθοπλασίας. Δεν είναι ιστορικό δράμα, δεν σου (υπεν)θυμίζει κάτι από την παγκόσμια ιστορία να ψιλοξέρεις τι να περιμένεις. Είναι σειρά "εποχής" όπου όλα μπορούν να συμβούν. Επιπλέον έχει και το στοιχείο του φανταστικού/μαγικού, που πάντα είναι το μπαχάρι που νοστιμίζει και εξιτάρει αλλιώς το κοινό.

Είναι παραγωγή απο σοβαρό κανάλι, ΗΒΟ, με χρήμα που πέφτει αύθονο, σοβαρό κάστινγκ και μεράκι.

Είναι επική γιατί ακόμα και άτομα που δεν διάβασαν τα βιβλία δεν μπορούσαν να περιμένουν να έρθει η επόμενη Κυριακή.

Γιατί πολύ απλά...δεν μπορώ να περιμένω άλλο...και όταν αρχίσει δεν θα θέλω να τελειώσει...Οι χαρακτήρες είναι ένας κι ένας...Υπάρχει τρελή ποικιλία και όλα συνδέοντε...Σαν πολύ καλή ταινία κινηματογράφου.

Γιατί ο ένας χρόνος αναμονής έπεσε βαρύς και με ανάγκασε να πάρω το 2ο βιβλίο. Και για να μπώ στο κλίμα ξαναείδα την 1η σαιζόν. Σε...μία μέρα!

 


 

 
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.