Μια μυρωδιά ισάξια του αίματος του δράκοντα.



Το να είσαι Khaleesi είναι δύσκολο έργο, αλλά η Daenerys το κάνει τόσο καλά. Είμαστε μέλη της ομάδα της Dany και ακολουθούμε το ταξίδι της προς το Σιδηρούν θρόνο με μεγάλο ενδιαφέρον.
«Άνθισε» από ένα αβέβαιο νεαρό κορίτσι σε μια ισχυρή ηγέτης με τρείς δράκους στο πλάι της. Σε μια ειδική συνεργασία με το Game of Thrones, παρουσιάζουμε ένα άρωμα με βάση την πραγματική κληρονόμο των Επτά βασιλείων.
Αυτό το ελκυστικό άρωμα θα κάνει κάθε γυναίκα να αισθάνεται σαν Khaleesi. Ξεκινά με ένα άρωμα από Hranna, το πράσινο χορτάρι που φυτρώνει στη θάλασσα των Dothraki αναμιγμένο με νότες καπνού από τις φωτιές του khalasar. Το άρωμα ανθίζει σε μια θάλασσα από βιολέτες. Ακολουθούν νότες από δέρμα και Αίμα Δράκου, αποπνέοντας τις μυρωδιές της αγοράς του Pentos: κεχριμπάρι, σανταλόξυλο, εξωτικά λουλούδια, βανίλια και μπαχαρικά.
Δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε μια τόσο όμορφη μυρωδιά σε ένα συνηθισμένο μπουκάλι. Το δικό μας άρωμα Fire & Blood(φωτιά και αίμα) έρχεται σε ένα εκπληκτικό μπουκάλι σαν αυγό δράκου, φτιαγμένο από κόκκινο φιμέ γυαλί, ολοκληρωμένο με ένα παλαιό χρυσό ψεκαστήρα. Μπορεί να μην είσαστε μια  Khaleesi ή το αίμα του δράκου, αλλά με αυτό το άρωμα, μπορείτε να κλείσετε τα μάτια και βρίσκεστε στα μισά του δρόμου.



Προδιαγραφές προϊόντος

• Μια μυρωδιά ισάξια του αίματος του δράκοντα.
• Γυάλινο μπουκάλι σε σχήμα αυγού Δράκου με χρυσό ψεκαστήρα
• Χαρακτηριστικά του δράκου από τον Οίκο Targaryen
νότες: Γλυκό πράσινο γρασίδι, καπνού, Βιολέτα, Αίμα του Δράκου (Κεχριμπάρι, βανίλια, σανταλόξυλο, μοίσχο εξωτικών λουλουδιών, μπαχαρικά), δέρμα
• 2,2 ουγκιές ανά φιάλη



Για τιμές και πληροφορίες δείτε εδώ

By Dimi
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.