Το HBO αποκαλύπτει : Το Game of Thrones για Τρίτη σεζόν!

Όπως είχαμε γράψει και στο παρελθόν για τα νούμερα τηλεθέασης του δεύτερου επεισοδίου της δεύτερης season , το να πει το ναι το HBO για τρίτο κύκλο ήταν θέμα ημερών...
Ε λοιπόν από  ότι φάνηκε δεν ήταν πολλών ημερών καθώς το ΗΒΟ έδωσε τελικά το πράσινο φως και για τρίτο κύκλο της σειράς οπου θα πραγματοποιηθεί το 2013!!!!
Με τις μεγάλες και διεθνείς  πωλήσεις DVD / BR της πρώτης σεζόν, και τώρα τους μεγάλους αριθμούς  τηλεμετρήσεων της δεύτερης σεζόν, αυτό ήταν αυτονόητο. Τώρα όμως είναι επίσημο: το HBO αποκάλυψε την Τρίτη σεζόν για το Game of Thrones!


Τα νέα μας ήρθαν μετά τα πολύ ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης των πρώτων δύο επεισοδίων της σειράς του δεύτερου κύκλου και ειδικά της πρεμιέρας που ξεπέρασαν τα 8 εκατομμύρια τηλεθεατές συνολικώς...!!!

Μάλιστα οι παραγωγοί της σειράς David Benioff και D.B. Weiss δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τα νούμερα αλλά και από την μεγάλη θετική υποτήριξη από τα ΜΜΕ που ξεπέρασαν και τις μεγαλύτερες προσδοκίες τους... Τα επεισόδια του τρίτου κύλου θα είναι βασισμένα στο τελευταίο κομμάτι από το βιβλίο του GRR Martin με τίτλο Song of Ice and Fire..!!!!


Τα νέα αυτά όπως ήταν φυσικό χαροποίησαν όλους τους fans της σειράς όπως και εμάς άλλωστε, και είμαστε σχεδόν σίγουροι πως ο τρίτος κύκλος δεν θα είναι ο τελευταίος.... Προσωπικά δεν θυμόμαστε άλλη σειρά που ήδη από τα πρώτα επεισόδια να δίνετε το πράσινο φως για νέους κύκλους. Αν θυμάστε καλά και ο δεύτερος κύκλος ανακοινώθηκε από τα πρώτα επεισόδια της πρώτης season....!


Εδώ είναι το δελτίο τύπου που έστειλε το HBO.



ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ, 10 Απριλίου 2012 – To HBO ανακοινώνει την συνέχιση του GOT  για τρίτη σεζόν, ανακοινώθηκε σήμερα από τον Michael Lombardo, πρόεδρος, HBO Programming.

«Οι δημιουργοί της σειράς David Benioff και D.B. Weiss αύξησαν τις προσδοκίες μας για τη δεύτερη σεζόν - και στη συνέχεια τις ξεπέρασαν», δήλωσε ο Λομπάρντο. "Είμαστε ενθουσιασμένοι από την υποστήριξη όλων των μέσων μαζικής ενημέρωσης και προβολής που έχουμε λάβει για τη σειρά, και δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε τι ο Dan και ο David έχουν ετοιμάσει για την επόμενη σεζόν."
Βασισμένο στην εμπορική επιτυχία της σειράς βιβλίων φαντασίας του George RR Martin, το GAME OF THRONES είναι ένα επικό δράμα που εκτυλίσσεται στον κόσμο του Westeros, όπου φιλόδοξοι άνδρες και γυναίκες με καλή αλλά και καλή φήμη, ζουν σε μια χώρα της οποίας τα καλοκαίρια και οι χειμώνες μπορούν να διαρκέσουν για χρόνια. Η σειρά φαντασίας νικήτρια Emmy ® και Χρυσής Σφαίρας, ξεκίνησε την δεκα επεισοδίων δεύτερη σεζόν της την Κυριακή, πρώτη Απριλίου (9:00-22:00 ET / PT), με άλλα επεισόδια να κάνουν το ντεμπούτο τους την ίδια στιγμή.

Μεταξύ του αρχικού επαίνου για τη δεύτερη σεζόν, η Newsday ονόμασε το GAME OF THRONES «η καλύτερη σειρά στην τηλεόραση»,« ενώ η Los Angeles Times χαρακτήρισε την σειρά "μια κινηματογραφική γιορτή" και "αριστούργημα". Η Wall Street Journal χαιρέτισε την σειρά ως "υπέροχη "και η  USA Today αποκάλεσε ότι  "αγγίζει την τελειότητα. "

Σύμφωνα με τα πρώτα δεδομένα, η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του GAME OF THRONES έχει ήδη συσσωρεύσει ένα μικτό ακροατήριο από 8,3 εκατομμύρια θεατές, και είναι σε καλό δρόμο για να ξεπεράσει εύκολα την σεζόν με μέσο όρο 9,3 εκατομμύρια τηλεθεατές.
Το κάστ της δεύτερης σεζόν περιλαμβάνει τους: Peter Dinklage κάτοχο Emmy® και Χρυσής σφαίρας, Michelle Fairley, Lena Headey, Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau, Aidan Gillen, Iain Glen, Kit Harington, Richard Madden, Maisie Williams, Isaac Hempstead Wright, Sophie Turner, Jack Gleeson και Alfie Allen.

Οι executive producers του GAME OF THRONES είναι οι David Benioff, D.B. Weiss, Carolyn Strauss, Frank Doelger, co-executive producers, George R.R. Martin, Vanessa Taylor, Alan Taylor, Guymon Casady, Vince Gerardis; produced by Bernadette Caulfield.    

Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ένα ευχαριστώ στο ΗΒΟ και καλό "κάψιμο"και για του χρόνου σε όλους μας...!!!!!



Ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη βοήθεια της στο θέμα την φίλη μας και fan της σειράς Dimi
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.