The Crownlands





Διοικείται από το βασιλιά του Σιδερένιου Θρόνου στη πόλη Γη του Βασιλιά (King’s Landing) της μεγαλύτερης πόλης του Westeros και πρωτεύουσας των Επτά Βασιλείων.
Τα μπάσταρδα παιδιά στη περιοχή Crownlands παίρνουν το επίθετο Waters. Εκτός από την πρωτεύουσα σημαντικές πόλεις είναι και τα Duskendale και Rosby ενώ τα Crownlands επεκτείνονται στις ακτές του Κόλπου BlackWater και περιλαμβάνει και αρκετά νησιά στη Στενή Θάλασσα όπως τα Dragonstone, Driftmark και Claw Isle.

 
 

Οι Crownlands είναι μία από τις εννιά περιοχές που απαρτίζουν την ήπειρο Westeros. Δεν υπήρξε ποτέ αυτόνομο βασίλειο, αλλά συνεχώς οι Riverlands, οι Stormlands και οι υπόλοιπες περιοχές προσπαθούσαν να την προσαρτήσουν, μέχρι που ο Aegon ο Κατακτητής απέκτησε τον έλεγχο της περιοχής στη διάρκεια της εισβολής του και τη χρησιμοποίησε ως βασική έδρα για να αποκτήσει τον έλεγχο ολόκληρης της ηπείρου.

Οι Crownlands εξουσιάζονται από τον βασιλιά. Σε αυτήν την περιοχή υπάγεται το King’s Landing και οι γύρω εκτάσεις του, στις οποίες περιλαμβάνονται η πόλη Rosby, το Kingswood, το Crackclaw Point, το Massey’s Hook, το Dragonstone και τα νησιά του Blackwater Bay. Βρίσκεται νότια του Vale, νοτιοανατολικά των Riverlands, ανατολικά των Westernlands και βόρεια του Reach και των Stormlands.
Όλα τα νησιά ελέγχονται από το Dragonstone. Τα Crownlands βρίσκονται νότια της Κοιλάδας του Arryn, νοτιοανατολικά των Riverlands, ανατολικά των Westerlands και βόρεια του Reach και των Stormlands.Κάστρα των Crownlands

- Κάστρο Stokeworth, η περιοχή του Οίκου Stokeworth


- Duskendale, η περιοχή του Οίκου Rykker, μεγάλο λιμάνι στα Βορειοανατολικά της Γης του Βασιλιά.


- Rosby, η περιοχή του Οίκου Rosby


- Dragonstone, Πρώην σπίτι του Οίκου Targaryen, το οποίο αυτή τη περίοδο ελέγχεται από το Άρχοντα Stannis Baratheon.


- Claw Isle, η περιοχή του Οίκου Celtigar


- Driftmark, η περιοχή του Οίκου Velaryon

ΠΗΓΗ:  anubis.gr greektvsubs.gr 
blackys88b
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.