Θες να γίνεις ήρωας του Game of Thrones; Σου βρήκαμε το σωστό μέρος!


Φέτος τις Απόκριες, το Spell Club σε συνεργασία με το Cap Cap, το πρώτο θεματικό ,σας προσκαλούν σε μια περιπέτεια γεμάτη μουσική, ιππότες, ίντριγκες και παιχνίδια εξουσίας εμπνευσμένα από τον κόσμο του Martin.

O Σιδερένιος θρόνος θα στηθεί και περιμένει τον βασιλιά ή τη βασίλισσα του. Τα εικαστικά που θα ντύσουν το Spell Club, έχει επιμεληθεί η εικονογράφος Μαριλένα Μέξη.

Μεταμορφώσου σε φρουρός του Τείχους, μοιραία βασίλισσα του Κινγκς Λάντινγκ, μέλος του Τάγματος των Απρόσωπων,Μάνα των Δράκων ή ακόμα και Δράκος. Οι νύχτες της φετινής Αποκριάς θα είναι γεμάτες παιχνίδια του θρόνου.

Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για τις απόκριες το Spell Club σε συνεργασία με το Cap Cap,το πρώτο θεματικό, παρουσιάζει μία σειρά parties που μας ταξιδεύουν στο Game Of Thrones, την πιο επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά των τελευταίων ετών με τους πιο φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.


Ο θρόνος του «βασιλείου» (Iron Throne) που μας έχει διαθέσει το cap cap έχει ήδη στηθεί στην είσοδο του Spell Club και αναμένεται να γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος του κόσμου.Οι φωτογραφίες για τον κόσμο θα είναι ελεύθερες.

Η είσοδος και όλες οι εξωτερικές επιφάνειες-τζαμαρίες που βρίσκονται επί της Ιεράς Οδού θα ντυθούν με εικαστικά που παραπέμπουν στην σειρά και στον κόσμο του Game Of thrones.Τα εικαστικά έχει επιμεληθεί η Μαριλένα Μέξη και τα γραφιστικά του Spell ο Αλέξης Δέλτα.

To video wall θα έχει visual που παραπέμπουν και απεικονίζουν τον μαγικό κόσμο και τα βασίλεια που έχουν δημιουργηθεί για την σειρά.


Το show θα είναι βασισμένο μουσικά και θεατρικά με αποσπάσματα από το Soundrack της σειράς σε remix από τον Resident Deejay του Spell Πάρι Σκορδάκη και με αμφίεση στους βασικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους του GOT από την χορευτική ομάδα.


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.