Έρχεται νέο prequel από το HBO για την ιστορία των Targaryen?


Το HBO ετοιμάζει μια ακόμα spin off σειρά του Game of Thrones, εκτός του Bloodmoon (ή The Long Night, όπως ήθελε ο George R.R. Martin να ονομάζεται), και σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η σειρά θα διαδραματίζεται 300 χρόνια πριν τα γεγονότα της σειράς που έκανε πρεμιέρα το 2011, εξιστορώντας τις περιπέτειες της οικογένειας Targaryen.

H spin off σειρά θα είναι εμπνευσμένη από το νέο (σχετικά) βιβλίο του Martin, Fire & Blood, που αφηγείται την ιστορία της οικογένειας Targaryen, ξεκινώντας από την κατάκτηση των Επτά Βασιλείων από τον Aegon τον Α΄ και συνεχίζοντας με τα κατορθώματα των Aenys, Maegor και Jaehaerys. Ο Martin σκοπεύει να εκδώσει κάποια στιγμή και τον δεύτερο τόμο του Fire & Blood, αλλά όλοι γνωρίζουμε τι συμβαίνει συνήθως με τον συγγραφέα και τα βιβλία του (από το 2011 περιμένουμε το The Winds of Winter).







Σύμφωνα με τις πηγές του The Hollywood Reporter, το HBO θα παραγγείλει τον πιλότο αυτής της σειράς, αντί για τον πιλότο της ιδέας που είχε αναπτύξει ο σεναριογράφος Bryan Cogman, ο οποίος αποχώρησε από το πρότζεκτ λίγο καιρό πριν για να ασχοληθεί με το τηλεοπτικό prequel του Lord of the Rings. Ο Martin θα γράψει το σενάριο της σειράς μαζί με τον Ryan Condal (Colony).



Φυσικά το HBO έχει στα σκαριά διάφορα ακόμα spin offs, με δεδομένο όμως ότι υπάρχουν ήδη καταγεγραμμένες οι ιστορίες των Targaryen στο Westeros, έστω και ως ένα σημείο, η υλοποίηση αυτής της σειράς, εφόσον αρέσει ο πιλότος, μοιάζει αρκετά πιθανή. Ήδη από το περιεχόμενο του βιβλίου Fire & Blood έχουμε μάθει αρκετά στοιχεία για θέματα που μας απασχόλησαν κατά τη διάρκεια προβολής της σειράς Game of Thrones, όπως η ακριβής προέλευση των αυγών της Daenerys


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.