O Will Poulter θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην σειρά του Lord of the Rings!


Η ανερχόμενη σειρά της Amazon για το Lord of the Rings βρήκε έναν απ'τους πρωταγωνιστές της! Όπως μετέδωσε το Variety, ο Will Poulter απέκτησε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην σειρά, δίχως να έχουν δοθεί περεταίρω πληροφορίες.



Ο 26χρονος ηθοποιός απο το Λονδίνο είχε προηγουμένως συμμετάσχει στην διαδραστική ταινία του Netflix "Black Mirror:Bandersnatch", στο "Revenant" και στο "Detroit", μεταξύ άλλων.

Να θυμίσουμε πως ρόλο έχει πάρει επίσης η Markella Kavenagh, ενώ σεναριογράφοι της σειράς θα είναι ο JD Payne και ο Patrick McKay (έχουν αναλάβει το σενάριο της νέας ταινίας του Stark Trek), με τον πρώην παραγωγό του Game of Thrones, Bryan Cogman, να έχει αναλάβει αντίστοιχη θέση και τον J.A. Bayona (Jurassic World: Fallen Kingdom, A Monster Calls) να αναμένεται να κάτσει στην σκηνοθετική καρέκλα για μερικά επεισόδια.


Ελάχιστα έχουν γίνει γνωστά για την πλοκή της σειράς, περάν του ότι θα διαδραματίζεται στην Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης, οπότε και τα Δαχτυλίδια της Δύναμης, ένα εξ'αυτών και αυτό του Σάουρον, δημιουργήθηκαν.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την σειρά, μπορείτε να επισκεφτείτε τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter και στο Facebook, ενώ μπορείτε να περιηγηθείτε στον επίσημο χάρτη της Μέσης Γης μέσω της ιστοσελίδας της σειράς

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.